Ydelser

Totalleverandør af gade- og vejbelysning

SEAS-NVE er en af landets største aktører inden for gade-, vej og stibelysning. Vores fremgang skyldes en blanding af høj teknisk kompetence og respekt for vore kunders behov. 

Belysning handler ikke kun om teknik og økonomi, men også om æstetik, tryghed og sammenhængskraft.

Alle ydelser kan tilpasses jeres ønsker og de lokale behov

Ydelse

Etablering af ny belysning

I planlægning af ny gadebelysning er det en fordel at tænke bredt og langsigtet. Det gælder om at skabe veldesignede, funktionelle løsninger, som efterfølgende er nemme at drifte og vedligeholde. 

Vi arbejder sammen med både kommuner og private virksomheder om projektering og etablering af små og store belysningsanlæg. Vi har derfor erfaringen til at hjælpe jer med at finde de mest optimale og langsigtede løsninger.

Læs mere om etablering af ny belysning
Ydelse

Drift og vedligehold

Effektiv drift og vedligeholdelse af gadebelysning har i mange år været en af vores kernekompetencer. Hver opgave løses med den rette balance mellem teknik, økonomi og borgernes tryghed. 

Sammen udvikler vi en samarbejdsmodel, der er tilpasset jeres ønsker og de lokale behov.

Læs mere om drift og vedligehold
Ydelse

Modernisering

Uanset hvordan I ønsker at modernisere jeres gade- eller vejbelysning, så tilbyder vi en løsningsmodel, der passer til opgaven. Den omfatter både professionel sparring, kompetent eksekvering og detaljeorienteret projektstyring.

Vi tager udgangspunkt i jeres planer og de lokale behov, og vi har stor erfaring med blandt andet montering af LED-indsatser i eksisterende designarmaturer og implementering af intelligente lysstyringssystemer.

Læs mere om modernisering
Ydelse

Specialdesignede løsninger til særligt krævende byrum

Har I svært ved at finde den rette belysning? 

Så kan en specialdesignet løsning give jer unik mulighed for at opnå den helt rigtige balance mellem form, funktion og energiforbrug. Og så behøver det ikke nødvendigvis at koste mere end en standard løsning.

Læs mere om specialdesign af armaraturer og master
Ydelse

Sportsbelysning

Gode fysiske rammer er en vigtig forudsætning for store præstationer. Med den rette belysning kan I skabe de bedst mulige rammer for sportsudøverne i årets mørke måneder. Vi tilbyder sportsbelysning til alle former for sportspladser, herunder boldbaner, kunstgræsbaner, tennisbaner, atletikbaner og golfbaner.

Vi arbejder desuden tæt sammen med alle de største leverandører af armaturer og master på det danske marked og kan derfor tilbyde løsninger tilpasset lige netop jeres behov.

Læs mere om sportsbelysning
Ydelse

Indmåling og afsætning

Vi tilbyder effektiv indmåling af lange strækninger af nedgravede kabler, som f.eks. el- og fiberkabler. 

Er I i gang med planlægning af gravearbejdet til en større entreprise, kan vi også tilbyde afsætning af punkter/koter i X, Y og Z, så gravearbejdet får det bedst mulige udgangspunkt. 

Vi anvender markedets nyeste udstyr, og data kan leveres i stort set alle filformater.

Læs mere om indmåling og afsætning i kabelprojekter

Andre elinstallationer i byrummet

Vi kan hjælpe med alle former for nye elinstallationer til byens rum, som f.eks. målere der indsamler vej- og vejrdata, forsyning til stelere ved redningsveje ved f.eks. ved idrætshaller, gøglerstik på markedspladser, ladestationer til elbiler, videoovervågning og meget andet.

Kontakt os

Vi er altid klar til dialog

Sammen finder vi løsninger, der opfylder jeres ønsker og er tilpasset de lokale forhold.

Kontakt os