YDELSE

Drift og vedligehold

Vælg SEAS-NVE og få en erfaren og fleksibel driftspartner med fokus på at skabe energirigtige kvalitetsløsninger til gavn for både kommune og borgere langt ud i fremtiden.

KONTAKT OS

ERFARING

Vi driver over 100.000 lyspunkter

Effektiv drift og vedligeholdelse af gadebelysning har i mange år været en af vores kernekompetencer. Hver opgave løses med den rette balance mellem teknik, økonomi og borgernes tryghed. 

I dag varetager vi drift og vedligehold af lysanlæg i en lang række kommuner, som hver har deres behov og ønsker. Sammen udvikler vi den samarbejdsmodel, der skaber de bedste resultater.

SAMARBEJDE

Selvkørende og fleksibel medspiller

Fleksibilitet en helt afgørende faktor for os. Uanset hvordan I sætter jeres hold – om I har rådgivere, lysdesignere, landskabsarkitekter eller andre faggrupper med – så møder vi alle med nærvær og i øjenhøjde. 

Vi tilpasser hver kontrakt til jeres ønsker og lokale behov. Hvis der er brug for at gå omveje, så gør vi det, og vores montører arbejder med et indgående kendskab til anlæggene. Vi vil til enhver tid være den fleksible leverandør, der får tingene til at fungere.

Se referencer
DATA

Integration med jeres driftssystem

Nem indmelding af fejl, korte reaktionstider og godt overblik er afgørende for effektiv drift af gadebelysning og signalanlæg. Derfor har vi sikret fuld integration mellem vores systemer og de mest udbredte driftssystemer på markedet – herunder LE34, Driftweb, Orbicon og Syncronicer. Integrationen sørger for konstant "oversættelse" og smidig udveksling af data. Det sparer administrativ tid og giver hurtigere udbedring af fejl.

LÆS MERE

Laveste pris er ikke altid billigst

Gadebelysning og signalanlæg er infrastruktur, der skal fungere stabilt og med så få udfald som muligt. Det kræver de rette rammevilkår, som kan være svære at opnå med kontrakter på kun et eller to år. Hvilken pris er bedst – set i forhold til hvad I har brug for? 

Uanset hvordan I griber jeres udbud an, bidrager vi gerne med helhedstænkning baseret på mange års erfaring.

LÆS MERE

MERE INFORMATION

Tag en snak med os

Gitte Skaaning

Gitte Skaaning

Contract & Relationship Manager

29 37 28 49

Kontakt på mail