Ydelse

Specialdesignede master og armaturer

Har I svært ved at finde den rette belysning? 

Så kan en specialdesignet løsning give jer unik mulighed for at opnå den helt rigtige balance mellem form, funktion og energiforbrug. Og så behøver det ikke nødvendigvis at koste mere end en standard løsning.

Tag en snak med os

Proces

Testopstillinger og dialog med interessenter

Vores erfaringer med belysning til krævende nærmiljøer viser, at de bedste resultater opstår, når testopstillinger og dialog med interessenter tænkes ind i processen. 

Køge Torv

Specialarmatur fusionerer nyt og gammelt

Med mere end 700 års historie og bevaringsværdige bygninger krævede det en særlig indsats at finde den helt rigtige belysning til Køge Torv og de smukke, gamle bygninger omkring det. Efter en lang proces med testopstillinger af standardarmaturer valgte Køge Kommune at få udviklet et nyt armatur. 

Resultatet blev et armatur, der med sin kugleform har klare referencer til det gamle, men også et moderne udtryk, som tilfører Torvet noget nyt i sin form og lysfordeling. 

Læs mere om, hvordan Køge Kommune fandt det helt rigtige armatur
Reersø

Tilpasning af armatur til fredet og bevaringsværdigt landsbymiljø

Landsbyen Reersø består af blandt andet en række fredede og bevaringsværdige gårde. Der var derfor behov for moderne og fleksibel belysning i et klassisk dansk design. 

Valget faldt på Toldbod-armaturet, men en testopstilling viste at selv den største udgave af armaturet var for lille til at fungere som gadelampe. I samarbejde med Louis Poulsen blev der derfor produceret en større udgave af den kendte lampe.

Se flere billeder
Køge

Tilpasning af parklygte til parkens karakter

Lovparken er et af Køges grønne åndehuller. Da parkens armaturer skulle udskiftes, besluttede Køge Kommune at prøve noget helt nyt. 

En testopstilling og inddragelse af landskabsarkitekt og borgere resulterede i tilpasninger af den valgte belysning til parkens karakter.

Se flere billeder
Case

Specialbygget armatur til maritimt miljø

Havnefronten i Roskilde bliver i dag oplyst af 72 Toldbod-armaturer fra Louis Poulsen, som blev specialbygget til Roskilde Kommune, så de kunne tilpasses det maritime og historiske miljø på havneområdet.

Se flere billeder

Mere information

Tag en snak med os

Daniel Fogh

Daniel Fogh

Contract & Relationship Manager

21 44 25 22

Kontakt på mail